Fortsätt till huvudinnehåll

Hus P&S med Michael (sneaky DS + majk 109) upgrade?

Igår Mickael kört många mil för att besöka P&S! Riktigt intressant beslut för honom om vad ska han investera i nu med budget runt 20000-25000 sek. Systemet idag SDS + 109!

Vi börjad med att jämnför MDS/D, ADS/D, KDS/D med KK/D, K-twin, A242 och från MP3, CD (flac) tills SM. Alltid rolligt att göra så och få öron att funkar. Michael hört alla skillnader let och har lysnad förut till det mästa t.o.m 350A, Radikal LP12. Michael har bestämpt hans mål för källan är ADS/D. Jag är med, ADS/D är i vårldsklass, läveras nära KDS/D ... att kika på KDS/D är farligt och som att kika på en Porshe ... för mycket pengar för mest av oss!

Till våran Majik rum med M109 (som Michael har), Majik-I, MDS. Spelad MDS/D men snabbt bytt till ADS/D för en enormt lyft. Sen till Majik-I dynamik (efter lite fäckning med kablor ... clic möbel är snygg och bra för permanent utställning men inte let att jobba med). Sjukbra förbätring och nu systemet ''rocked'' på riktig ... ADS/D, Majik-I/D + 109 en vårldsklass system. Kört A&J's med MLP12 vs ADS - samma låt. ADS/D är sjuk bra med detaljer, stort Akurate ljud men det kommer att bli svårt för mig att erkänner bätre en MLP12 ... så sjönt att följa symphoni på vinyl och dröm bort livet! Pången för mig men ADS/D är BRA ... jag sa inte bätre HMNNN!

Ellerfal vad ska Michael köp? Finns gratis aktiv kort och +1 dynamik med M6100 från oss justnu. Bäst afär justnu och ''Aktiv'' men utanför budget! Glöm inte hur bra SDS är som en källa. Michael, nån dag, tror jag, ska köpa LP12'n och Majik-I/D finns med phono och är så bra och i hans budget. ADS/D är målen men är utanför budgeten och krävvs köp av förstarkare på samma tiden. Fördel är att båda finns i våran dem-ex justnu till bra pris. För en kund som vill ha så hög nivå på slutet det kan bli bara pengar i soptipp att köp inte vad han vill ha nu begagnads för att säljer igen i några månader. Majik-I ska ge bätre ljud och enkelt för att bytta in ADS/D för hans SDS utan mer köp men aktiv kort med 6100 är närmast för bra afär för att missa! Inte alltid enkelt med beslut ... finns så många varianter!!

Tack Michael för din besök och trevligt att träffas ... MVH Martin ...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

My first impression of LINN's NEW Akubarik's

Firstly I am all in favour of compact systems so for me it's a great advantage that they are fully active. Technical information you can get from the designer on the following video link http://vimeo.com/search?q=akubarik I can pick a few points about the design. I don't like blue lights ... I'd hoped it would be smaller to fit more of my customers that have smaller rooms and apartments with neighbours. But actualythey look great, very tidy indeed. A good start and very interesting but how do they perform? The obvious reference systems are Akurate 242 Aktiv with LINN Akurate amps or Klimax 350A's reference speakers. Straight off the Akurate 242's can't compete on the bottom end. The Akubariks deliver controlled base no matter the volume. Whether the 3k array performs better than on aktive 242, I don't know but it's probably quite similar. It is very good. It's all very good and well balanced. At no point did I experience any issues with frequ

It's that time again ... Vinyl fabriken färdigt, Linn shop påbörjat ... nu kör vi :)

https://www.instagram.com/spinroadvinylfactory/

Visit the LINN factory with us

Det var länge sen vi besökt LINN fabriken och Jag tycker att det är snart dags! Om ni vill följa med (troligtvis sent April, tidigt i Maj) skulle det bli fint  :)   Anmäl till martin@peoplesandschmidt.com eller ett FB meddelande funkar också. Vill kolla intresse först men redan har en bokade. Vi tar en besök till en Whisky destilleri tycker jag och tar in lita av den berömde Skotska naturen.